0
Košarka

FOTO: Twitter/@sixers

SAMOPROKLAMOVANI MVP PONOVO KRIVI SAIGRAČE: To prosto nije više on! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.22 u 14:57

Džoel Embid ponovo traži krivca, ne u sebi naravno.

Košarkaši Majami Hita su savladali Seventisikserse u Filadelfiji rezultatom 90:99 i tako u šest mečeva obezbedili finale istočne konferencije. Utakmica je u prvom delu bila koliko-toliko u egalu, ali je Majami u nastavku dodao gas, stegao odbranu i došao do trijumfa. Prednost je u jednom momentu iznosila čak 20 poena za tim sa Floride. Nakon meča utiske je za medije izneo Džoel Embid, kome je ovaj put na tapetu bio Džejms Harden.

„Naravno, mislim da su svi očekivali od njegovog dolaska da to bude Džejms Harden kojeg smo gledali u Hjustonu, ali to jednostavno nije više on. On je sada više plejmejker. Mislio sam da je u nekim trenucima trebalo da, baš kao i svi mi, bude agresivniji“ – istakao je Kamerunac.

I pored toga što je večeras promašio gotovo 20 šuteva, ponovo traži krivca u nekome drugom, a prošle godine je sitaucija bila gotovo identična u slučaju Bena Simonsa.

„Biću iskren, mislim da je ključno bilo – ne znam kako da ovo kažem – kada smo imali otvoren šut i na kraju smo dali samo jedno bacanje. Oni su poentirali na drugoj strani, onda mi nismo imali dobar posed, da bi Tre potom pogodio trojku. Posle toga je na meni, izgubio sam loptu, probao sam da nešto pokrenem“rekao je pre skoro tačno godinu dana Embid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter