0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NUFC

NJUKASL MENJA KLUPSKE BOJE: Svrake u bojama saudijske zastave! (FOTO)

Objavljeno: 13.05.22 u 12:14

Prva, u verovatno, nizu promena.

Fudbalski klub Njukasl je ove sezone postao atrakcija nakon što je Majkl Ešli prodao klub bogatim Arapima koji za cilj imaju da dovedu Svrake do Lige šampiona i postenu jedan od najetabliranijih i moćnijih brendova u Premijer ligi. Oni su već ove zime uložili veliki novac i doveli klub do sredine tabele.

Ipak, finansijski tejkover jeste mač sa dve oštrice, a „negativne“ stvari se već počinju uviđati u klubu sa severa Engleske. Naime, gostujuća garnitura dresova za narednu sezonu biće belo-zelena, u bojama dresa reprezentacije Saudijske Arabije, što je izazvalo lavinu negativnih komentara navijača Njuke.

Ovo je verovatno želja vlasnika da podignu popularnost tima na Arabijskom poluostrvu, a kako Saudijci igraju na Mundijalu u Kataru, ti dresovi mogu biti reklamirani kao paralela između reprezentacije i Premijer lige, što poslovno nije loš potez bogatih vlasnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter