0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLA IVANOVIĆ: ‘Nastojaćemo da polufinalnu seriju završimo u Ljubljani’

Objavljeno: 13.05.22 u 18:25

Bek crveno-belih je blistao tokom prvog susreta u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevita Olimpiju rezultatom 93:82, u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige. Odličnu partiju odigrao je Nikola Ivanović, koji je za samo 12 minuta provedenih na parketu, uspeo da postigne čak 16 poena.

-Primarni cilj u meču koji je ostao za nas bio je da stignemo do pobede. Uspeli smo u tome. Uspeli smo da se izborimo sa imperativom pobede i sa izuzetno kvalitetnim rivalom, što Cedevita Olimpija definitivno jeste – rekao je bek crveno-belih.

-Nastojaćemo da polufinalnu seriju završimo u Ljubljani. Svesni smo da nas očekuje daleko teži posao. Cedevita će biti drugačija, u Ljubljani je proteklih nekoliko meseci zaživela košarka. Ljudi osećaju ekipu, koja ima veliku podršku sa tribina. Ponavljam, svesni smo da nas očekuje izuzetno težak posao, ali verujem da smo kadri da stignemo do pobede i plasmana u finale, bez majstorice, bez pritiska koji donosi treća odlučujuća utakmica – zaključio je Ivanović.

Utakmica u Ljubljani na programu je već u ponedeljak, 16. maja u dvorani ‘Stožice’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter