0
Domaći fudbal

El Fardou Ben Nabouhane Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEVEROVATNO OSTVARENJE BENA: Tresao mreže svim prvoligašima!

Objavljeno: 13.05.22 u 15:09

Nestvarni podaci.

El Fardu Ben je pogotkom protiv Novog Pazara na stadionu “Rajko Mitić” učestvovao u ubedljivoj pobedi Zvezde i plasmanu u finale Kupa Srbije. Ovim golom je krilni napadač uspeo da zatrese mrežu protiv svih ekipa koje se aktivno takmiče u Superligi računajući mečeve u nacionalnom šampionatu, kao i najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji.

Reprezentativac Komora je načeo mrežu tima iz Pazara u šestom minutu susreta kada je u situaciji jedan na jedan “bocnuo” golmana gostujućeg tima i doveo Zvezdu u prednost. Na taj način Ben je uspeo da postigne gol protiv svih superligaških timova koji se takmiče ove sezone u najelitnijem rangu srpskog fudbala.
U maju 2018. godine postigao je prvenac u crveno-belom dresu protiv Vojvodine, a od tada pa do utakmice sa Novim Pazarom uspeo da postigne 83 gola u svim takmičenjima. U državnom prvenstvu Ben na svom kontu ima upisan 61 pogodak, dok je u Kupu Srbije u tri navrata matirao protivničke golmane.

Tridesetdvogodišnji napadač je najefikasniji bio protiv niškog Radničkog, gde je protiv “Meraklija” postigao čak osam pogodaka. Po sedam puta Ben je pogađao mrežu protiv Vojvodine i Spartaka, dok je protiv Čukaričkog, Radnika, Proletera i Voždovca u pet navrata bio precizan. Dva gola je dao TSC-u, Napretku, Kolubari, Metalcu i Mladosti, dok je po jednom tresao mrežu rivala protiv Partizana i Radničkog 1923.
Fudbaler crveno-belih je dobio poseban transparent od strane najvatrenijih navijača pod naslovom „Big Ben – Big Ten„ je i u ranijim sezonama pogađao protiv timova koji se više ne takmiče u Superligi Srbije, a reč je o Mačvi ( 5 golova), Zemun ( 2 gola), Rad ( 2 gola), Javor ( 2 gola), Inđija ( 1 gol).
El Fardu Ben je pored ovog pogotka protiv Novog Pazara u Kupu Srbije uspeo da savlada čuvare mreža Radnika i Inđije po jedanput, kao i na poslednjem susretu protiv Novog Pazara.
Podsećanja radi, krilni napadač je već ušao u istoriju Zvezde kao najbolji strani strelac, potom i u listu top deset strelaca Crvene zvezde kada su u pitanju zvanični mečevi. Ben je već osvojio četiri titule sa Crvenom zvezdom, a ove sezone je svojim golovima dao veliki doprinos brojnim uspesima tima sa Marakane.
UČINAK EL FARDU BENA PROTIV AKTIVNIH SUPERLIGAŠA:
Radnički Niš ( 8 golova)
Vojvodina ( 7 golova)
Spartak ( 7 golova)
Čukarički ( 5 golova)
Radnik ( 5 golova)
Proleter ( 5 golova)
Voždovac ( 5 golova)
TSC ( 2 gola)
Napredak ( 2 gola)
Kolubara ( 2 gola)
Metalac ( 2 gola)
Mladost ( 2 gola)
Partizan ( 1 gol)
Radnički 1923 ( 1 gol)
Novi Pazar ( 1 gol)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter