0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NENAD KRSTIĆ O TEODOSIĆU: ‘Bili smo cimeri, a godinu dana nismo govorili! Moj kum igrače na terenu čini boljim!’

Objavljeno: 13.05.22 u 17:20

Zanimljiva ispovest nekadašnjeg centra CSKA.

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, govoreći za Evroligin dokumentarac o ‘Srbiji zemlji MVP‘, otkrio da godinu nije govorio sa Milošem Teodosićem. Krstić i iskusni plejmejker su kumovi, a dugo godina su delili svlačionicu.

-Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali – rekao je Krstić, koji je sa Teodosićem zajedno branio boje moskovskog CSKA.

-Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji ‘pet’, dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače – istakao je Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter