0
Boks

FOTO: Screenshot Televizija Nikšić

MILIČIĆ PONOVO U RINGU: Postoji razlog zašto je Darko ponovo uzeo rukavice! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.22 u 14:42

Humanitarni karakter borbe!

Povod da nekadašnji drugi pik na draftu ponovo uđe u ring je želja da se skupe sredstva za pomoć porodici Nebrigić kojoj je dom izgoreo u požaru. Sada je bivša košarkaška zvezda odmerila snage u ringu sa veteranom iz Niškića, Ratkom Draškovićem, koji je u ovom revijalnom meču simbolično završio karijeru. Miličić i Drašković su imali borbu koja je trajala samo jedan minut, čime se se tako, posle 41 godine aktivnog baljenja boksom, crnogorski bokser oprostilo od sporta sjajnim gestom.

Velika je čast biti ovde. Poreklom sam iz ovih krajeva u selu iz Nikšićke župe. Drago mi je da ću obići selo odakle je sve krenulo, što sam ovde na Svetog Vasilija, što sam ovde na manifestaciji koja ima humanitarni karakter, a pre svega što je zvezda večeri naš brat Ratko, veliki humanista koji humanost pomera na viši nivo. Svima nama koji se trudimo da pomažemo pokazuje da možemo više, na nama je da se potrudimo da to i uradimo. Veliko mu hvala što postoji, na svim delima dosadašnjim, nadam se da neće stati i da će nastaviti i dalje. Svaka čast na dugoj i uspešnoj karijeri, nadam se da će svoje iskustvo i znanje preneti na drugu decu – rekao je Miličić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter