0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

MATIĆ OTKRIO DA LI ĆE U ZVEZDU: Vezni fudbaler ima jasan plan!

Objavljeno: 13.05.22 u 10:55

Nekadašnji igrač Čelsija o budućnosti.

Dugogodišnji sprski reprezentativac Srbije i fudbaler velikana poput Benfike, Čelsija i Junajteda, Nemanja Matić, je u intervjuu za Sportal otkrio da li namerava da se vraća u srpski fudbal, kao i njegove ambicije, planove i dosadašnje uspehe.

Moj odlazak iz Junajteda nije iznenađenje. Razmišljao sam neko vreme i šta je najbolje. Vreme je za promenu, novi motiv i sredinu. Hteo sam da obavestim klub na vreme, a ne tik pred pripreme da bi mogao da nađe zamenu. Imao sam klauzulu gde sam mogao da prekinem saradnju pre poslednje sezone i iskoristio sam je. Mogu da idem kao slobodan u drugi klub. Zvanično sam pismom obavestio klub.

Potom naravno, neizostavna tema, potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu.

Na ovom nivou mogu da igram još dve ili tri sezone. Povratak u Srbiju? Osim četiri meseca u Kolubari, nikad nisam ni igrao seniorski fudbal u Srbiji – rekao je Matić, koji se posebno dotakao Crvene zvezde, čiji je navijač od malena:

Bila mi je želja kad sam bio dete, to je bio san, da dođem do prvog tima Crvene zvezde i ne mora ništa bolje od toga. Kako sam išao stepenik po stepenik, kasnije nije bilo ni realno. Više ni nemam tu želju, ne vidim sebe u srpskom fudbalu – iskren je Ubljanin.

O njegovoj karijeri u Premijer ligi rekao je sledeće.

Uvek sam voleo dođem u Premijer ligu, najjaču na svetu, u kojoj sam proveo osam i po godina. Sa te strane je super, nemam ništa protiv i da ostanem, ali isto tako promena lige može da donese dosta toga dobrog. U dogovoru sa porodicom donećemo zajedno odluku. Dve titule, oba Kupa, a i dva puta sam bio u timu sezone. Uvek može bolje. Žao mi je što sa Junajtedom nisam osvojio titulu, ali šta da se radi – kaže Nemanja Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter