0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LINTA: ‘Očekuje nas veoma teška utakmica, ali igramo kod kuće gde se i mi pitamo!’

Objavljeno: 13.05.22 u 16:20

Težak posao očekuje Zmajeve!

Fudbaleri Voždovca utakmicom protiv ekipe Partizana spuštaju zavesu na svom stadionu u aktuelnoj sezoni. Do kraja prvenstva Voždovcu su ostale još dve utakmice i to protiv dve najbolje ekipe domaćeg šampionata.

Partizan, iako zaostaje u trci za titulu, i dalje ima teoretskih mogućnosti da sezonu završi na prvom mestu. Sa druge strane Zmajevi će do samog kraja prvenstva biti u borbi za četvrto mesto koje, od momenta kada su večiti obezbedili plasman u finale Kupa, i definitivno vodi u kvalifikacije za treće po kvalitetu UEFA takmičenje – Ligu konferencija.

Uloga favorita neupitno odlazi gostima, ali Aleksandar Linta veruje u svoje momke i garantuje borbu do poslednjeg minuta.

-Izuzetno poštujemo rivala koji je vođen stručnim štabom prema kojem takođe imamo veliki respekt. Očekuje nas veoma teška utakmica, ali igramo je kod kuće, gde se i mi pitamo. Naši principi rada i ideja jesu da se iz dobre igre dođe do pozitivnog rezultata, ali je za to potrebno da motivacija i energija budu na visokom nivou. Ovi momci su mnogo pokazali tokom čitave sezone i zaslužili su da uživaju u utakmicama koje slede bez pritiska i opterećenja – kazao je Linta.

Meč između Voždovca i Partizana zakazan je za ponedeljak, sa početkom u 16.30 časova uz direktan prenos na TV Arena sport. Zbog isključenja na susretu protiv ekipe Čukaričkog pravo nastupa nema Miloš Milović, dok je Ivan Milosavljević duže vreme van stroja Zmajeva zbog povrede.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter