0
Domaći fudbal

Mladen Krstajic i Milan Rastavac Trening reprezentacije Srbije Svetlogorsk, Rusija 11.6.1018. Jun 11. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOMBA! BIVŠI SELEKTOR PREUZIMA VOJVODINU: Vreme je za povratak u srpski fudbal!

Objavljeno: 13.05.22 u 18:50

Draganu Radojičiću ističe ugovor na klupi ‘Stare dame’, a zamena je spremna.

Vojvodina po svemu sudeći završava sezone bez ostvarenih ciljeva. Fudbaleri ‘Stare dame‘ nisu zadovoljili očekivanja uprave, navijača i sportske javnosti, pa su promene ono što očekuje tim iz Novog Sada već na kraju aktuelne sezone. Crveno-beli će očigledno početi od trenera.

Polufinale Kupa, te samo plej-of Superlige, bez mesta koje vodi u Evropu, daleko je ispod ambicija velikana sa stadiona ‘Karađorđe‘. Nakon završene saradnje sa Slavoljubom Đorđevićem, na mesto šefa struke došao je Dragan Radojičić, kome ugovor ističe na kraju sezone.

Prema tvrdnjama grčkih medija, Vojvodinu će preuzeti aktuelni trener Asterasa, Milan Rastavac. Reč je o bivšem selektoru mlade reprezentacije Srbije, koji je kasnije bio asistent u stručnom štabu Mladena Krstajića u A selekciji Orlova. Rastavac od 2019. predvodi grčkog superligaša, a prethodno je radio u Ksantiju, Radničkom iz Niša, te upravo Vojvodini u kojoj je bio asistent Zorana Marića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter