0
Evroliga

Mateusz Ponitka (L) and Jordan Loyd Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PONOVO CRVENO-BELI: Poznato ko vodi u trci za Džordana Lojda!

Objavljeno: 13.05.22 u 15:28

Amerikanac menja sredinu.

Monako igra sjajno poslednjih par godina, nakon prethodno osvojenog Evrokupa, ove sezone u Evroligi su se takođe pokazali u sjajnom svetlu, pa su izborili doigravanje, gde su tek u pet utakmica poraženi od Olimpijakosa. To ih naravno, pored poznatih monetarnih povlastica, takođe stavlja kao poželjniju destinaciju za brojne košarakaše.

Jedan od njih je i Džordan Lojd, košarkaš Zenita, koji bi mogao ponovo da sarađuje sa Sašom Obradovićem, nakon kratkog mandata u Crvenoj zvezdi, kada je već u decembru prošle sezone napustio klupu tima sa Malog Kalemegdana. Te novosti prenosi pouzdani portal BeBasket, koji tvrdi da će budžet tima iz Kneževine biti značajno veći nego ove sezone.

Lojd je u Zenitu na 23 utakmica Evrolige beležio 13,2 poena na 34,7 odsto za tri i 42,2 odsto iz igre, uz po četiri skoka i asistencije, jednu ukradenu loptu i četiri iznuđena faula uz 27 minuta na terenu i prosečni indeks korisnosti 14,4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter