0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI: ‘Naši fudbaleri su vrhunski profesionalci, to odvaja Real od drugih klubova!’

Objavljeno: 13.05.22 u 17:50

Karlo poručuje da je lako raditi u kraljevskom klubu!

Legendarni italijanski trener, Karlo Anćeloti, centralna je zvezda svetskih medija. Šef stručnog štaba Real Madrida nedavno je postao jedini trener u istoriji fudbala koji je uspeo da osvoji titule u pet najboljih evropskih liga. Karlo smatra da mu je lako kada radi u klubu što je kao Real.

– U Realu mi dobro ide zbog odnosa koji imam sa igračima, nijedan od njih mi ne pravi probleme. U prošlosti sam znao nekom igraču da kažem da će se odmoriti. Ne bih voleo o imenima, ali često su znali da prave ljutite face i lošu atmosferu povodom toga – kazao je Anćeloti i nastavio:

-Danas je sasvim drugačije. Govorimo o igračima koji su osvojili i po četiri Lige šampiona kada im kažem da će nekad biti na klupi, nijedan ne pravi problem zbog toga. To je razlika između Reala i drugih klubova…ovde su vrhunski profesionalci. Zato je ovo bila jednostavna sezona i moj posao lagan. Inače je teško održavati igrače motivisane, ali ovde to nije slučaj, ovim fudbalerima ne treba dodatna motivacije od saznanja da igraju u Realu – podvukao je trofejni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter