0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN BONUS PRESREĆAN NAKON PRVENCA: Uvek gađam rašlje! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 19:42

Mladi vezista postigao prvi pogodak!

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su korak obliže odbrani titule u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića doslovno su ‘razbili’ ekipu Novog PazaraCrveno-beli su na stadionu ‘Rajko Mitić‘ slavili sa ubedljivih 8:0. Stiče se utisak da je Zvezda mogla do još ubedljivijeg trijumfa, ali je sasvim očekivano ritam meča opao već nakon petog pogotka u 23. minutu. Veliko finale zakazano je za 26. maj, kada će se za trofej boriti večiti rivali. U drugom delu viđeni su prvi golovi u crveno-belom za Stankovića i Stanića, a nekadašnji igrač Železničara iz Pančeva istakao je da je presrećan zbog prvenca.

„Gađao sam rašlje. Uvek kada sam u prilici da šutiram, gledam da to ne bude napamet, već da je precizno. Lepo sam zahvatio loptu, otišla je tamo gde treba i presrećan sam zbog postignutog gola. U nekoliko navrata u prethodnim utakmicama sam bio blizu prvenca, ali sada je tu i moram da kažem da je posebno lep osećaj postići gol za Crvenu zvezdu na Marakani“, počeo je Stanić, da bi nastavio:

„Idemo korak ko korak. Pred nama su još dve utakmice u prvenstvu i toliko nas deli od osvajanja nove šampionske titule. Prvo želimo da stignemo do tog cilja, a onda ćemo da razmišljamo o finalu Kupa. Ipak, drago nam je što smo u prilici da se ponovo borimo za duplu krunu i nadam se da ćemo je odbraniti“.

Dotakao se i dve godine mlađeg saigrača koji je takođe postigao svoje prve golove.

„Čestitao sam mu već na terenu, ali želim i ovom prilikom, jer je reč o sjajnom momku i velikom talentu. Bilo je lepo veče na Marakani, mnogo mladih fudbalera, izuzetno ubedljiva pobeda, zaista smo svi bili rastrčani i publika je mogla da uživa u igri i golovima“, podvukao je Stanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter