0
ATP

(191101) -- PARIS, Nov. 1, 2019 (Xinhua) -- Stan Wawrinka of Switzerland reacts during the singles third round match against Rafael Nadal of Spain at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Oct. 31, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

VARVINKA SVESTAN SITUACIJE: Švajcarac javno rekao da nije spreman za Novaka!

Objavljeno: 12.05.22 u 16:15

Vavrinka se oglasio na Tviteru!

Danas u trećem kolu turnira u Rimu sastaju se Novak Đoković i Stanislas Vavrinka, ipak kako se trostruki Gren slem osvajač tek privikava na terene nakon dužeg vremenskog perioda ne igranja tenisa, svestan je da još uvek nije na nivou prvog reketa sveta. Na Tviteru se javno oglasio, i na jedan Tvit je odgovorio da nije spreman za Đokovića.

Ipak, šalu na stranu, nešto ranije Stan je objasnio kako stvari realno stoje.

„Biće dobro igrati protiv njega kako bih video na čemu sam, ali sigurno i dalje nisam na njegovom nivou. Ipak, morate igrati protiv najboljih kako bi znali na čemu morate najviše da radite“, objasnio je Vavrinka.

Široko je rasporstranjeno verovanje da je Švajcarac kada je u svojoj najboljoj formi, što je realno retko najbolji teniser koji je ikada igrao tenis, pa odatle dve pobede nad Novakom u Gren slem finalima u zenitu dominacije Srbina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter