0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

TOTENHEM LAKO SA ARSENALOM: Kejn je košmar Ganera, obe ekipe i dalje u trci za LŠ! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 22:48

Topdžije imaju sve u svojim rukama!

Fudbaleri Totenhema su na svom stadionu savladali najljućeg rivala Arsenal u derbiju severnog Londona rezultatom 3:0 i tako dodatno zakuvali trku za Ligu Šampiona. Bili su Pevci bolji rival tokom cele utakmice, a tome je najviše kumovao crveni karton za Holdinga sredinom prvog poluvremena.

 

Hari Kejn je ušao u istoriju kao najveći košmar navijača Arsenala jer je penalom koji je realizovao sredinom prvog dela i golom iz igre petnaestak minuta kasnije, reprezentativac Engleske je postao čovek koji je strpao najviše lopti u gol Arsenala u istoriji Premijer lige. Odigrao je 15. mečeva protiv gradskog rivala, postigao 13. golova i samo na tri meča nije bio strelac. Strelac trećeg gola bio je Son koji je početkom drugog dela postavio konačan rezultat.

Arsenal je i dalje četvrti sa bodom više od petoplasiranog Totenhema, ali i Čelsi još uvek nisu overili najelitnije svetsko takmičenje, ipak Plavci imaju zicer u vidu Votforda na svom terenu, pa je realno da su oni van ove trke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter