0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TEODOSIĆ MVP FINALA EVROKUPA: Cela dvorana skandirala Srbinu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 09:15

Fenomenalni kapiten srpske reprezentacije!

Košarkaši Virtusa osvajači su Evorkupa za sezonu 2021/22! Izabranici Serđa Skariola savladali su Bursu u velikom finalu sa 80:67 (25:12, 16:19, 21:22, 18:14). Krcate tribine u ‘Segafredo Areni‘ nosile su tim iz Bolonje do titule na evropskoj sceni.

Virtus je kontrolisao meč od samog starta. Klub iz Bolonje, koji će se naredne sezone takmičiti u Evroligi, stekao je dvocifrenu prednost već u prvoj deonici. Bursa je konstantno pokušavala da nadoknadi zaostatak, ali italijanski tim je održavao vođstvo. U svakom momentu kada bi se turska ekipa koliko-toliko približila, usledila bi vrhunska reakcija Virtusa.

Kapiten reprezentacije Srbije i plejmejker Virtusa, Miloš Teodosić, proglašen je za MVP finalne utakmice. Iskusni orgranizator igre predvodio je italijanski tim do titule sa učinkom od 21 poena, tri asistencije i jednog skoka. Navijači Virtusa su skandirajući na nogama pozdravili sjajnog Teodosića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter