0
Evropske lige

FOTO: Manchester City @ManCity/ Twitter screenshot

SITI SVE BLIŽI TITULI: Poker u režiji De Brujnea, pogodio i Sterling! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 09:53

Siguran trijumf Građana!

Fudbaleri Mančester Sitija ostvarili su još jedan trijumf u Premijer ligi, pa tako prišli korak bliže osvajanju nove šampionske titule. U okviru zaostale utakmice 33. kola, izabranici Pepa Gvardiole su na gostovanju savladali Vulverhempton sa ubedljivih 1:5.

Gosti su bili bolji rival tokom gotovo svih 90 minuta igre. Posed lopte bio je na strani kluba iz Mančestera, koji je u 16 navrata šutirao na gol proitvnika, dok je domaćin zapretio sedam puta.

Siti je do prednosti došao pogotkom Kevina De Brujnea u 7. minutu. U ulozi asistenta našao se Bernardo Silva.

Usledila je brza reakcija domaćih koji su uzvratili preko Leandera Dendokera. Belgijanci su bili u prvom planu na ‘Molineuksu‘. Novu asistenciju upisao je mladi Pedro Neto. 

De Brujne je odigrao jedan od najboljih duela ove sezone, pa je sa dva brza pogotka povisio na 1:3. Vezista je bio precizan najpre u 16. a zatim u 24. minutu. Reprezentativac Belgije nije bio zadovoljan het-trikom, pa je pogotkom u 60. minutu rešio pitanje pobednika. As ekipe sa Etihada našao se na pravom mestu i pokupio odbitak.

Konačan rezultat postavljen je u 84. minutu kada je Rahim Sterling zatresao mrežu koju je čuvao Žoze Sa.

Siti u narednom kolu gostuje Vest Hemu, dok će Vulverhempton dočekati Norič.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter