0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŠAMPION PRATI ŠAMPIONE: Dejan Stanković bodri Zvezdu u Pioniru! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.22 u 20:01

Odličan meč!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u Pioniru u okviru prve utakmice polufinala Jadranske lige, a ovo je prva takmičarska utakmica crveno-belih još od 23. aprila. Trenutno gledamo atraktivnu utakmicu, a rezultat na poluvremenu je 53:48.

Obe ekipe su zgrčeno ušle u duel, tri nedelje bez takmičarskog meča ostavile su trag na ekipu Dejana Radonjića koja bi tek za nekoliko četvrtina trebala da izgleda optimalno. Uprkos tome, uspeli su da na početku dođu do prednosti od devet razile, ali su gosti to brzo anulirali, pa je utakmica ušla u egal gde domaći ne ispuštaju vođstvo, ali ni ne uspevaju da naprave  osetniju razliku.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde jeste Luka Mitrović koji igra gotovo perfektan meč, sa 13 poena i dva skoka, Eron Vajt je dodao 9 poena, dok Nikola Kalinić ima osam poena, tri skoka i pet asistencija. Kod gostiju su se istakli bivši igrači crveno-belih Jaka Blažič i Alen Omić sa 14, odnosno 11 poena.

FOTO: Starsport

Takođe važno je napomenuti da je u Pioniru Dejan Stanković, trener aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu, koji je došao da bodri košarkašku sekciju sportskog društva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter