0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RIKARDO POZNAJE FORMULU ZA USPEH: Njihov teren je nezgodan, ali možemo do pobede!

Objavljeno: 12.05.22 u 18:11

Napadač želi duplu krunu!

Crno-beli su juče pred svojima navijačima pobedili Vojvodinu rezultatom 2:1, pa je poznato da će se u finalu sastatiti večiti rivali, u četvrtom ovogodišnjem derbiju. Očekivanja za taj meč, ali utiske za pobedu nad Vojvodinom, nakon meča podelio je Rikardo Gomeš.

“Bilo je čudno na početku, postigli smo jedan gol, a mogli smo, ne znam tačno, pet, šest, možda. Za neke šanse nismo dobro odlučili u poslednjem trenutku, poslednjem dodavanju ili šut nije bio dobar, ali mislim da smo držali koncentraciju i postigli smo i drugi gol i otišli na poluvreme sa dobrim rezultatom. Drugi deo ovog susreta je bio malo teži, bilo je previše toplo i bili smo umorni, ali mislim da smo zaslužili pobedu“, izjavio je Rikardo.

Gostuju u narednom kolu na Krovu ekipi Voždovca.

„Njihov teren je nezgodan, sa veštačkom travom, ali što se tiče nastavka sezone spremni smo na sve. Sezona se približava kraju, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da završimo na najbolji mogući način“, poručio je Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter