0
ATP

FOTO: Twitter/@InteBNLdItalia

NADAL MLEO ŠAPOVALOVA PA STAO: Kanađani dele Novaka od prvog mesta!

Objavljeno: 12.05.22 u 23:31

Nadal poražen u RImu!

Desetostruki osvajač Mastersa u Rimu Rafael Nadal poražen je od Denisa Šapovalova u tri seta i nakon gotovo tri sata borbe, a rezultat po setovima iznosio je 1:6, 7:5, 6:2. Definitivno je da nešto fizički nije bilo u redu sa Špancem, jer je doživeo neobjašnjiv pad u poslednjem delu igre.

Prvi set je Kralj šljake lako dobio, jer je nakon uvodnog servis gema, Šapovalov izgubio sve ostale do kraja seta i tako gotovo bez borbe doveo sebe u zaostatak. Drugi set je bio potpuna suprotnost, viđen je po jedan brejk, sve do 12. gema, kada je Šapovalov oduzeo servis i set Maljorčaninu. Treći set je bio izjednačen sve do četvrtog gema, kada Kanađanin veže 15 poena i dolazi pred vrata trijumfa i uzima sve gemove do kraja meča, s dojmom da je Nadal doživeo neki vid povrede.

Bilo kako bilo, Kanađani, najpre Ože Alijasim, a potom možda i Šapovalov, ukoliko savlada Kaspera Ruda, dele Novaka od finala turnira u Rimu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter