0
Košarka

Kosarka-Basketball Srbija v Grcka-Prijateljski Mec Nikola Jokic (R) and Dimitris Agravanis Beograd, 28.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JOKIĆ I REPREZENTACIJA: Ne mogu sada da dam odgovor!

Objavljeno: 12.05.22 u 18:45

Jokić i dalje razmišlja.

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, drugu godinu u nizu odarban je za MVP NBA lige. Laskavo priznanje je dobio drugu godinu za redom, a sada ima podjednako nagrada kao veličine poput Adetokumpa, Birda ili Čembrlejna. Ipak, ono što ljude ovde mnogo više zanima jeste da li će nastupati za nacionalnu selekciju, na šta je rekao da još uvek ne može da da odgovor.

Pričao sam sa selektorom Svetislavom Pešićem. Imamo neki plan. Videćemo da li će to tako da bude. Videćemo još šta će se izdešavati. Ne mogu sada da dam odgovor, sačekaću još„, rekao je Jokić.

Jokić je poslednji put dres reprezentacije nosio sempembra 2019. na Mundobasketu u Kini gde se Orlovi nisu baš proslavili, jer su ispali u četvrfinalu od Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter