2
Domaći fudbal

FOTO: MUP Srbije

JEZIVO! ISPLIVAO NOVI SNIMAK SUKOBA DELIJA I GROBARA: Hladno oružije na sve strane, moglo je da se završi tragično! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 12:52

Izbegnuta tragedija!

Juče su se u okviru polufinala Kupa Srbije odigrali dueli Partizana i Vojvodine, odnosno Crvene zvezde i Novog Pazara. Kako su ‘večiti rivali’ bili domaćini, a i sami znamo koliko su udaljeni stadioni, nije bilo preterano teško za pretpostaviti da će doći do određenog sukoba između pristalica jednog i drugog kluba.

Kod autokomande sukobili su se Delije i Grobari, a epilog svega je nekolicina povređenih lica, kao i 23 uhapšena navijača. U samoj tuči su se koristile kamenice, baklje, kaiševi, šipke, pa možemo reći da je samo pukom srećom izbegnuta neka veća tragedija u ovom sukobu.

0
0

2 Komentara

  1. Ovde se skoro nista ne vidi. U lijevom gornjem uglu se vidi skupina koja vjerovatno bjezi od murije, a sekund ili 2 posle bjezi i ova skupina na putu vjerovatno takodje od te murije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter