0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

GVARDIOLA: ‘Haland neće imati nikakav pritisak! Bitno je da pobeđujemo kao tim!’

Objavljeno: 12.05.22 u 11:33

Iskusni stručnjak poručuje da voli svoj posao zbog saradnje sa vrhuskim igračima!

Mančester Siti je dogovorio veliki posao! Od naredne sezone dres ekipe sa ‘Etihada’ nosiće Norvežanin, Erling Haland. Vrhunski golgeter stiže iz Borusije Dortmund, a nakon pobede na Vulvsima u Premijer ligi, Pep Gvardiola je govorio o Halandu.

-Mislim da je to sjajan potez uprave kluba za budućnost. Dobili smo sjajnog napadača, koji će sigurno mnogo godina nositi dres Sitija. Volim svoj posao, jer ću imati priliku da radim sa još jednim vrhunskim asom, a vrhunski igrači stvaraju dobre menadžere – rekao je trener Sitija i nastavio:

-Neće imati apsolutno nikakav pritisak. Odbrana nikada ne zavisi samo od štopera, isto tako ni napada samo od špiceva. Bitno je da pobeđujemo kao tim i da svako u tome ima svoj doprinos. A Haland će nam sigurno doneti veliki dodatni kvalitet.

Ispoštovao je Gvardiola novinare, ali onda se osvrnuo na prioritete kluba sa ‘Etihada‘.

-Odgovorio sam jer sam kulturan. Sve vezano za Halanda je sledeća sezona, a nas čekaju još dve utakmice do odbrane titule. Potpuno smo fokusirani na to – podvukao je Gvardiola.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter