0
Košarka

FOTO: Printscreen

DŽOKER DAO INTERVJU AMERIKANCIMA, RASPAMETIO IH ŠALAMA: Meloun i Jokić u kafanu stigli u majicama sa snažnom porukom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 09:33

Fenomenalna atmosfera u Somboru!

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, drugu godinu u nizu proglašen je za MVP NBA lige. Srbin je tokom cele sezone dominirao u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na planeti. Popularni Džoker je je u tekućoj sezoni prosečno beležio 27,1 poen, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija.

U Somboru mu je napravljeno veliko iznenađenje, u režiji porodice, prijatelja i saradnika. Stigao je u Srbiju i trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, koji je Nikoli praktično u štali dodelio MVP priznanje.

Kompletna atmosfera oduševila je novinare američkog TNT-a, a Jokić je prihvatio da govori ispred njihovih kamera. U toku razgovora Nikola je odlučio da se našali. U pozadini se čuo lavež psa, pa je usledila izuzetno ozbiljna reakcija MVP NBA lige.

-Pas umire ovde – rekao je Jokić ozbiljnim tonom, pa je ubrzo promenio izraz lica:

-Šalim se, dobro je, dobro je! Ne umire – dodao je centar Nagetsa.

Slavlje je počelo na istom mestu gde je nagrada i dodeljena, a kasnije se nastavilo u kafani. Meloun i Jokić su nosili majice sa snažnom porukom.

FOTO: @nuggets/ Twitter printscreen

Neki ljudi žele da te vide kako propadaš, razočaraj ih – pisalo je na jednoj majici, a poruka je očigledno upućena Jokićevim kritičarima, dok je na drugoj napisao:

Back to back MVP – uz Nikolinu fotografiju preko leđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter