0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BELODEDIĆ NA MARAKANI: Evropski šampion posetio mesto uspeha! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.22 u 21:19

U poseti nekadašnjem stadionu.

Miodrag Belodedić, član čuvene generacije crveno-belih koja je došla do evropske, a kasnije i svetske titule, posetio je stadion Rajko Mitić.

Fudbaleri tog kluba su najveći uspeh u istoriji Crvene zvezde ostvarili 1991. godine kada su se popeli na krov Evrope i sveta. Član šampionske generacije je bio i legendarni igrač Miodrag Belodedić koji je bio jedan od aktera najvećih uspeha. Aktuelni šampion Srbije je danas imao priliku da ugosti Belodedića koji se sa velikim emocijama prisetio čuvene 1991. godine, ali i celokupnog perioda koji je proveo u Crvenoj zvezdi.

Kamera Zvezdine televizije je ispratila dolazak bivšeg igrača kluba iz Ljutice Bogdana koji je svojim izdanjima osvojio srca svih  zvezdaša. U razgovoru za Zvezda TV Miodrag Belodedić je istakao da je neizmerno srećan što se ponovo nalazi na mestu za koje ga vežu lepe uspomene, a šta je još Zvezdina legenda istakla možete pogledati u novom izdanju emisije “Tema dana”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter