3
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RADOJIČIĆ: ‘Čestitam momcima, nisu klonuli duhom! Vojvodina ne zaslužuje ovakav tretman!’

Objavljeno: 11.05.22 u 23:10

Partizan je prvi finalista Kupa Srbije!

Šef stručnog štaba Vojvodine, Dragan Radojičić, čestitao je svojoj ekipi na borbenoj igri u porazu od Partizana.

Stara dama‘ eliminisana je danas iz Kupa Srbije od ekipe Partizana rezultatom 2:1, a trener ekipe iz Novog Sada istakao je da su greške u prvom poluvremenu odlučile pobednika.

– Momci su bili odlični, borili su se do samog kraja i svaka im čast na tome. U prvom poluvremenu opet smo pogrešli dva puta, te neiznuđene greške su nas ponovo koštale, verovatno više nego ijednu ekipu u Superligi. Probudili smo se u drugom poluvremenu, moji momci nisu klonuli duhom, jesmo ostavili Partizanu prostora za kontre, ali želeli smo da damo gol više i zadovoljan sam izdanjem svoje ekipe u drugom poluvremenu. Vojvodina ne zaslužuje ovakav tretman, ne želim dalje da komentarišem da me neko ne bi kaznio – kazao je Radojičić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter