0
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije-Polufinale-Semi-Finals-Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 11.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PROSTO JE NEZAUSTAVLJIV: Rikardo postigao 35. gol u sezoni, evo kako je izjednačio rekord legendarnog napadača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 17:18

U toku je meč polufinala Kupa Srbije.

Za manje od nedelju dana, fudbaleri Partizana i Vojvodine sastali su se dva puta. Najpre u Superligi Srbije, a danas i u Kupu. Nakon prvih 45 minuta igre, domaći vode rezultatom 2:0.

Igrao se četvrti minut kada su crno-beli stigli u vođstvo. Brzonogi Lazar Marković je prošao po desnoj strani, ušao u protivnički šesnaesterac potom uposlio Rikarda, kojem nije bilo teško savlada protivničkog golmana.

Napadač sa Zelenortskih ostrva je tako postigao četvrti gol u Kupu, a 35. u svim takmičenjima. On je uspeo da se izjednači sa dosadašnjim Partizanovim rekorderom Matejom Kežmanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter