0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRIJAĆE MU OVE REČI: Direktor Juventusa hrabri Vlahovića – ‘Samo se setite Ibrahimovića!’

Objavljeno: 11.05.22 u 13:21

Lepe reči direktora Juventusa.

U poslednje vreme, srpski reprezentativac Dušan Vlahović se nekoliko puta našao na meti kritika u Italiji, zbog nešto skromnijih partija koje pruža u dresu Juventusa.

Deluje kao da navijači italijanskog giganta nemaju strpljenja za srpskog golgetera, a sada je u njegovu odbranu stao direktor Juventusa Mauricio Arivabene.

Vlahović je svoju epizodu u Juveu počeo na fenomenalan način, ali u poslednja četiri meča Srbin nije uspeo da zatrese protivničku mrežu, što je bio dovoljan razlog da italijanska javnost osuje paljbu po 22-godišnjem fudbaleru.

– Vlahović se ne dovodi u pitanje. Sećam se da su navijači Juventusa kritikovali Ibrahimovića tokom prve sezone i da je „eksplodirao“ u narednim – prisetio se funkcioner Juventusa Zlatanovog slučaja.

Što se tiče predstojećeg prelaznog roka, u Firenci će po svemu sudeći biti mirno.

– Naredna letnja pijaca će biti specifična. Ne očekujem mnogo pojačanja, naročito u godini Svetskog prvenstva. Možda se nešto dogodi u januaru, ali ne očekujte ništa vanredno. Želimo da ulažemo u tim i da ga neprekidno pojačavamo – ističe Mauricio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter