0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Pazarci ne znaju šta ih je snašlo – Zvezdi je trebalo 23. minuta da ‘aktivira petardu’! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 19:22

Zvezda demolira Novi Pazar, i ne planira da se zaustavi.

Još na početku sezone, Zvezda je ispred sebe postavila jasan cilj, a to je osvajanje duple krune.

Do kraja prvenstva su ostala još dva kola, a u Kupu Srbije još dve prepreke. Kako stvari stoje, deluje da će crveno-beli ovu prepreku preskočiti bez većih problema, pošto je rezultat nakon 45 minuta igre 5:0.

FOTO: Starsport

Domaći su silovito krenuli u ovaj meč, o motivaciji kod Zvezdinih igrača ne treba govoriti, pa je ofanzivna igra od starta urodila plodom već u 6. minutu. Tada je vođstvo crveno-belima doneo El Fardu Ben, koji dobio sjajnu loptu, izašao sam ispred protivničkog gola i bez većih problema doneo radost svom timu.


Samo pet minuta kasnije, novo uzbuđenje na najvećem stadionu u Srbiji. Nakon igranja rukom Zimonjića, glavni arbitar se konsultovao sa VAR sobom, nakon čega je dosuđen penal, a odgovornost na sebe preuzeo je Ohi, koji je ovog puta bio siguran sa ‘bele tačke’.


Nije se Zvezda zaustavila ni posle drugog gola, već naprotiv, mašinerija Dejana Stankovića je nastavila da napada pa je u 15. minutu i treća lopta završila u mreži Pazaraca. Pavkov je sa nekih 20-ak metara poslao projektil ka protivničkog golu, koji je ovog puta bio neodbranjiv za golmana Novog Pazara.


Kakvu utakmicu gledamo u Ljutice Bogdana, 20. minut je u toku a Zvezda vodi 4:0. Ovog puta, gol je postigao Ohi. Norvežanin se našao na pravom mestu u pravo vreme i tako postigao svoj drugi gol na današnjem meču.


BUM! Tri minuta kasnije u strelce se upisao i Mirko Ivanić. Crvena zvezda demolira gostujuću ekipu, može se reći da se već zna ko će iz ovog duela izaći kao pobednik, samo je pitanje koliko ćemo još videti golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter