0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLMAN PAZARA OSAM PUTA VADIO LOPTU IZ MREŽE: Zvezdina deca dominirala u nastavku, prvenci Stankovića i Stanića! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 20:47

Večiti derbi u finalu Kupa Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su korak obliže odbrani titule u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića doslovno su ‘razbili’ ekipu Novog Pazara. Crveno-beli su na stadionu ‘Rajko Mitić‘ slavili sa ubedljivih 8:0. Stiče se utisak da je Zvezda mogla do još ubedljivijeg trijumfa, ali je sasvim očekivano ritam meča opao već nakon petog pogotka u 23. minutu. Veliko finale zakazano je za 26. maj, kada će se za trofej boriti večiti rivali.

FOTO: STARSPORT

Domaći su silovito krenuli u ovaj meč, o motivaciji kod Zvezdinih igrača ne treba govoriti, pa je ofanzivna igra od starta urodila plodom već u 6. minutu. Tada je vođstvo crveno-belima doneo El Fardu Ben, koji dobio sjajnu loptu, izašao sam ispred protivničkog gola i bez većih problema doneo radost svom timu.

Samo pet minuta kasnije, novo uzbuđenje na najvećem stadionu u Srbiji. Nakon igranja rukom Zimonjića, glavni arbitar se konsultovao sa VAR sobom, nakon čega je dosuđen penal, a odgovornost na sebe preuzeo je Ohi, koji je ovog puta bio siguran sa ‘bele tačke’.

Nije se Zvezda zaustavila ni posle drugog gola, već naprotiv, mašinerija Dejana Stankovića je nastavila da napada pa je u 15. minutu i treća lopta završila u mreži Pazaraca. Pavkov je sa nekih 20-ak metara poslao projektil ka protivničkog golu, koji je ovog puta bio neodbranjiv za golmana Novog Pazara.

Apsolutnu dominaciju crveno-belij, drugim pogotkom krunisao je sjajni Norvežanin. Ohi se našao na pravom mestu u pravo vreme i tako postigao svoj drugi gol na današnjem meču.

Tri minuta kasnije u strelce se upisao i Mirko Ivanić. Crvena zvezda je demolira gostujuću ekipu, a vezista je postigao izuzetno lep pogodak.

Ritam igre jeste opao u finišu prvog dela utakmice, ali reagovao je Stanković izmenama. Dejan je na teren poslao mlade nade crveno-belih. Šansu su dobili Motika, Stanković i Radulović, kasnije im se pridružio i Stanić, dok se posle dužeg vremena na terenu našao iskusni Marko Gobeljić.

FOTO: STARSPORT

Zvezda nije želela da se zaustavi. Talentovani đaci omladinske škole uneli su potrebnu energiju. U 58. minutu u kaznenom prostoru gostujućeg sastava na nedozvoljen način je oboren Kristijano Pićini, pa je Milanović po drugi put pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo mladi Nikola Stanković, koji je realizovao penal i postigao prvenac u dresu Zvezde.

Prvi gol za aktuelnog šampiona Srbije postigao je u 82. minutu Petar Stanić. Pravi projektil iz velike udaljenosti uputio je Stanić, a Vujanac nije imao šanse.

Konačan rezultat postavljen je u 89. minutu. Poverenje je na najbolji način opravdao mladi Stanković, koji se po drugi put na meču upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter