0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLISTAVO VEČE ZA NIKOLU STANKOVIĆA: Mladi vezista golove posvetio porodici!

Objavljeno: 11.05.22 u 23:33

Dva pogotka Stankovića u ubedljivom trijumfu Crvene zvezde!

Veče za pamćenje mladog Nikole Stankovića koji je postigao dva pogotka u utakmici koju je Crvena zvezda rešila protiv Novog Pazara rezultatom 8:0. Vezni fudbaler rođen 2003. godine je veoma emotivno proslavio prvenac, a potom i pogodak kojim je postavljen konačan rezultat na utakmici.

-Neverovatne emocije. Svaki dečak od malena sanja ovako nešto, pogotovo mi koji smo ponikli u Crvenoj zvezdi i zaista ne postoji srećniji čovek od mene večeras. Golove bih posvetio porodici, jer su bili tu za mene uvek i hvala im na tome. Ostvarili smo bitnu pobedu, plasirali se u finale Kupa Srbije i okrećemo se narednim obavezama koje nas čekaju – počeo je Stanković.

Osim Stankovića, još jedan talenat crveno-belih je postigao prvenac na meču protiv Novog Pazara, a reč je o Petru Staniću.

– Čestitam Pekiju na golu, iako sam među prvima dotrčao do njega kada ga je postigao. Veliko veče i za njega i za mene, ali nastavićemo da radimo i treniramo – podvukao je Stanković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter