0
Košarka

Kevin Punter Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘APOKALIPSA’: Durenta su navijači Olimpijakosa ostavili u šoku, a onda ga je Panter pozvao da dođe u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 15:53

Hoće li ga poslušati Durent?

Proslavljenog NBA košarkaša Kevina Durenta oduševila je atmosfera na utakmicama Evrolige u Monaku i Pireju, pa ga je zbog toga pozvao košarkaš Partizana Kevin Panter da dođe u prestonicu Srbije, i pogleda Fajnal-for koji je na programu od 19. do 21. maja.

Najbolji košarkaš Bruklina je na društvenim mrežama objavio video snimak bakljade koju su napravili navijači Olimpijakosa, uz komentar: ‘Apokalipsa’.


– Da, imao je priliku da vidi lude utakmice i atmosferu. Sjajno što je došao u Evropu i gledao košarku ovde. Nemam tu moć da obavim poziv i poručim mu da dođe na Fajnal-for Evrolige, ali bi bilo fenomenalno da dođe. Bilo bi baš kul. Video bi neka luda sr*nja definitivno – kazao je bek Partizana.

Podsetimo, u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige, košarakaši Partizana pobedili su Budućnost rezultatim 82:66, a Panter je meč završio sa 13 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter