0
Košarka

FOTO: Screenshot

AMERI PONOVO BRUJE O BOBIJU: Srbin u dresu Hemofarma u hit ulozi pokušao da prevari Adama Sendlera (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.22 u 09:24

Srpski košarkaš ponovo je oduševio američku javnost.

Boban Marjanović je jedan od omiljnenih NBA lica, pogotovo zbog stvari koje radi van terena i oduševljava. On se ponovo okušao na velikom platnu, pošto je nakon filma ‘Hasl’, sada dobio ulogu u filnu ‘Džon Vok’, koji će uskoro biti premijerno prikazan na ‘Netfliksu’.

Marjanović u novoj ulozi glumi košarkaša iz Srbije, tačnije igrača Hemofarma, za koji je i sam igrao na početku karijere. Zbog njega u Sribju doolazi Adam Sendler (u filmu pod imenom Stenli Šugarmen), producent i glavni glumac filma, koji igra ulogu skauta Filadelfije Seventsiksersa.

Iako on sumnja da Bobi ima samo 22 godine, koliko je maksimum za prijavu na draftu, Marjanović ga u to ubeđuje, ali onda i šokira, jer dok traje njihov razgovor pojavljuje se dečak za kog skaut pita Bobija ko je, a on odgovoara da je to njegov sin koji ima 10 godina. Sendlerova reakcija dovoljno govori.

Inače, ovaj ovaj film će premijerno biti prikazan 8. juna na pomenutoj platformi i u bioskopima u Sjedinjenim Američkim Državama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter