1
Fudbal

FOTO: FSS

ZAJEDNO NA RUČKU: Piksi nastavlja da obilazi igrače širom Evrope – sada je na red došao i Strahinja Pavlović! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.22 u 12:49

Piksi je sada posetio i Strahinju Pavlovića.

Selektor ‘orlova’ Dragan Stojković Piksi trudi se da svoje slobodno vreme koristi tako da obilazi reprezentativce Srbije koji igraju širom Evrope.

Posla Madrida i susreta sa Stefanom Mitrovićem i Nemanjom Maksimovićem, selektor reprezentacija Srbije Dragan Stojković boravi u Bazelu, gde se sastao sa Strahinjom Pavlovićem.

FOTO: FSS

Razgovor sa defanzivcem reprezentacije Srbije i Bazela, koji je ovog vikenda odigrao svih 90 minuta u prvenstvenoj utakmici protiv Lozane, protekao je u prijatnoj atmosferi sa akcentom na reprezentativne obaveze, pre svega predstojeće izazove u Ligi nacija – navode iz FSS.


Podsetimo, Piksi je nedavno u društvu jednog od najbližih saradnika iz stručnog štaba, Gorana Đorovića, boravio je u Madridu gde je posmatrao duel između Hetafea i Betisa. U timu domaćeg sastava bili su reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter