0
Domaći fudbal

Bibras Natcho Sochi - Partizan Soci DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: STARSPORT

POTPIS OD VELIKOG ZNAČAJA: Osmeh na licima navijača Partizana, Natho će igrati za Partizan do zime 2024. godine!

Objavljeno: 10.05.22 u 15:08

Grobari su ovog utorka saznali fenomenalnu vest.

Ono čemu su se navijači Partizana nadali danas je dobilo zvaničnu potvrdu, i to na konferenciji za medije. Pred utakmicu sa Vojvodinom, strateg ‘parnog valjka’ Aleksandar Stanojević saopštio je da je izraelski vezista Bibras Natho produžio ugovor sa Partizanom.

Iskusni Izraelac je novi ugovor sa klubom iz Humske ulice potpisao danas, a Stanojević je napomenuo da je Nathov potpis od izuzetno velikog značaja.

Značajno je za sve nas, jer svaki igrač koji produži ugovor, to znači poverenje između igrača i kluba i trenera. Nadam se da će biti još produženja, meni to daje zadovoljstvo, to mi pokazuje da su zadovoljni ovde – kazao je trener crno-belih na konferenciji za medije.

Prema novom ugovoru, Natho će dres Partizana nositi do zime 2024. godine. Izrazeal predstavlja veoma bitan šraf u timu beogradskog kluba, svoje iskustvo nesebično prenosi na mlađe saigrače, a nebrojano puta je do sada pokazao svoj igrački kvalitet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter