0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Philippe Coutinho Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAJGORE BARSINO POSLOVANJE IKAD: Katalonci ga doveli za 120 miliona evra a sada ga puštaju za pravu ‘siću’!

Objavljeno: 10.05.22 u 13:24

Nema sumnje da bi on predstavljao ogromno pojačanje za Aston Vilu.

Filipe Kutinjo je prolećni deo sezone proveo u Aston Vili kao pozajmljen igrač Barselone, a sada dobro informisani novinar Fabricio Romano je obavestio javnost da će Kutinjo i zvanično postati fudbaler engleskog tima na čijoj klupi sedi Stiven Džerard.

Kako Fabricio javlja, Aston Vila je žestoko ‘zagrizla’ za Kutinja sa namerom da ga dovede, pa su razgovori između dve strane uveliko u odmakloj fazi.

Podsetimo, Brazilac je svoje najbolje fudbalske dane proveo upravo na ‘ostrvu’, kada je nosio dres Liverpula. Njegove fenomenalne partije na ‘Enfildu’ omogućile su mu seznacionalan transfer u Barselonu, kada je tim sa Kamp Nou za njegove usluge platio neverovatnih 120 miliona evra.

U ugovoru o pozajmici stoji da Aston Vila može na leto da otkupi Kutinja za 40.000.000 evra, a španski mediji navode da će se dve strane naći na 20.000.000 evropskih novčanica.

Kutinjo je ove polusezone u dresu Aston Vile odigrao 15 utakmica, četiri puta se upisao u strelce i podelio je tri asistencije, i na taj način oživeo svoju karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter