0
ATP

FOTO: Twitter/@InteBNLdItalia

KECMANOVIĆ PAO NAKON SKORO TRI SATA: Argentinac bolji od Miše!

Objavljeno: 10.05.22 u 18:47

Bilo je blizu!

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u prvom kolu Mastersa u Rimu od Argentinca Dijega Švarcmana nakon ogromne borbe gotovo za svaki poen, sa 2:1 u setovima, nakon skoro tri sata igre. Rezultat je bio 6:2, 3:6, 7:6, a Miša je na ovom susretu imao čak dve meč lopte.

Priv set je lako pripao Argentincu jer čak četiri puta uspeo da oduzme servis srpskom teniseru, koji je uspeo da se koliko toliko drži u tom delu igre, ipak Švarcman je bez problema priveo set kraju. U nastavku je bilo neizvesno do polovine seta, kada je uspeo Kecmanović da uzme tri vezana gema, od toga dva brejka, i izjednači rezultat.

U trećem setu je viđen po jedan brejk i ogromna borba, Miša je čak imao i dve meč lopte na rezultatu 4:5, na servis rivala, ali nije uspeo da ih realizuje. Potom su oba tenisera još po jednom izgubila servis i otišlo se u taj brejk, gde je Dijego pokazao da je fizički pripremljeniji i iskusniji, pa je uspeo da relativno lako dobije 13. gem odlučujućeg seta.

U drugoj rundi Švarcman se sastaje sa Markosom Hironom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter