0
Košarka

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘GOSPODIN IZ ŽELEZNIKA JE REKAO DA SAM TRGOVAO DROGOM’: Burno izlaganje Ostoje Mijailovića, ove njegove reči će podići prašinu!

Objavljeno: 10.05.22 u 11:17

Ostoja ‘pecnuo’ Čovića u jutarnjem programu.

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, bio je ovog jutra gost na jutarnjem programu TV Prva i tom prilikom govorio o brojnim temama.

Na samom početku razgovora, Ostoja je ‘pecnuo’ Nebojšu Čovića kada je voditeljki rekao:

– Jedva sam prihvatio vaš poziv, ipak su neki drugi sinonim za jutarnji program, nisam to ja – aludirao je Ostoja na česta gostovanja Nebojše Čovića u jutarnjim programima.

U zadnjih nekoliko godina na rečun Ostoje Mijailovića pristizale su razne optužbe.

– Mi smo tražili da se to vrati na Skupštinu, da se ponovo odlučuje, jer ovo više nije kovid sezona, a mi igramo po pravilima iz kovid sezona. Dolazimo u situaciju da je naša liga podređena jednoj porodici ili dva kluba. Partizan nikome ne može da bude krpa za potiranje, a bivši je prvak Evrope ima Željka Obradovića na klupi, armiju navijača iza sebe, to neće da se desi.

Videli ste zadnjih 5 godina ja sam po njihovoj priči krao automobile, varao sam osiguranja, ja sam ubio Majkl Odža, ja sam bio trgovac narkoticima, švercovao sam oružje. Sada i sada izmišljaju neku aferu oko neke tuče – rekao je Ostoja i dodao:

– Zašto me nisu napadali pre pet godina. Ja sam gospodina iz Železnika tužio pre dve godine jer je na nacionalnoj televiziji rekao da sam trgovao drogom. Zašto sud nije presudio u moju ili njegovu korist. Postoji li bilo kakav dokaz za to? Pitam se šta je sledeće? A onda se pitamo zašto nas je 35.000 manje, nama ne trebaju spoljni neprijatelji. Dok ne uklonimo kancer iz našeg društva i sporta, neće nam biti bolje. Ja sam za pet godina pretrpeo najgore uvrede, bez ikakvih dokaza, pričali su da sam ubica, narko diler, sada smišljaju neku glupavu priču oko nekakvih tuča kada sam bio na Hilandaru sa svojim sinom da se pričestim – poručio je Mijailović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter