0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Artem Besedin (L) of Ukraine celebrates after scoring a goal with Oleksandr Karavaev (R) during the UEFA Euro 2020 Qualifier between Serbia and Ukraine on November 17, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

GEST UKRAJINACA ZA POŠTOVANJE: Srpska zastava na dresu reprezentacije!

Objavljeno: 10.05.22 u 16:34

Mali znak zahvalnosti!

Već je mesecima Ukrajina izložena ruskoj agresiji na svoju teritoriju, pa je to uslovilo da se reprezentacija najveće svetske zemlje diskvalifikuje iz baraža za Mundijal. Ipak, nažalost, to je uslovilo i da se mečevi Ukrajine pomere za 1. jun, kada će se sastati sa reprezentacijom Škotske u polufinalu baraža.

Predstavljeni su dresovi u kojima će Ukrajina nastupati najpre u prijateljskim mečevima, a potom i u samom baražu, a oni sadrže granice te zemlje koje su nacrtane pomoću zastava zemalja koje su pomogle Ukrajni u ovom teškom periodu. Među njima je i zastava Srbije. Brojevi su takođe ispisani pomoću gradovima koji su pretrpeli napad Rusije. Na samom dresu će takođe biti napisano „Ujedinjeni za Ukrajinu„.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter