0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DŽIKIĆ NEZADOVOLJAN POSLE BLEDOG IZDANJA: Promašili smo sve, moramo mudrije!

Objavljeno: 10.05.22 u 23:47

Jedna od najlošijih partija u sezoni.

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Budućnosti pred svojim navijačima rezultatom 82:66 i tako poveli u polufinalnoj seriji doigravanja ABA lige. Osim dobrog starta, košarkaši Budućnosti nisu ništa pokazali celim tokom meča, pa je Partizan konstatno imao dvocifrenu prednost i lako kontrolisao utakmicu, dok im je umnogome za tako nešto pomogao užasan šut gostiju, koji su promašili sa velikog broja otvorenih pozicija. Vidno nezadovoljan nakon meča bio je i Aleksandar Džikić, strateg podgoričana.

“Zaslužena pobeda Partizana u prvom meču polufinalne serije. Ima dosta stvari o kojima moramo da povedemo računa u periodu koji sledi. Tu pre svega mislim na čvrstinu o kojom sam pričao i pre meča. Promašili smo ogroman broj šuteva iz otvorenih pozicija. Ako želimo, a želimo da se vratimo u Beograd, moraćemo da odigramo daleko mudrije, jače i agresivnije u revanšu”, naglasio je Aleksandar Džikić, pa nastavio:

“Ne slažem se sa stavom da smo delovali nezainteresovano u pojedinim momentima. Jednostavno, nismo imali čvrstinu u reketu, olako smo se odlučivali na šut sa distance, iako nas nije služio. Problemi sa povredama nas prate od početka sezone, ne želim da pričam o tome šta bi bilo da je u sastavu Rid. Prvi meč smo već arhivirali, a misli usmerili ka revanšu. Ponavljam još jednom, kao želimo, a želimo pobedu, moramo da odigramo daleko čvršće i moramo da pogađamo iz otvorenih pozicija”.

Za pet dana je revanš u Podgorici, gde plavo-beli moraju da pobede ukoliko ne žele metlu u seriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter