1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

CELA SRBIJA IM SE SMEJE: Ovakvo simuliranje sigurno nikada niste videli u životu, igrači Timoka i Zlatibora su postali hit na internetu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.22 u 12:21

Da li je sudija dobro postupio u ovoj situaciji?

U okviru 35. kola Prve lige Srbije sastali su se Zlatibor i Timok, a pobedu je odnela domaća ekipa koja je slavila rezultatom 2:0.

Timok je ovim porazom zagorčao sebi sudbinu i kupio kartu za niži rang, pa će naredne sezone igrati u Srpskoj ligi. Meč između ove dve ekipe obeležio je jedna vrlo zanimljiva situacija, koja je nasmejala ovdašnju javnost.

Naime, svedoci smo najsmešnijeg simuliranja u istoriju fudbala, nakon kojeg su Ognjen Milovanović iz Zlatibora i Pavle Radunović iz Timoka dobili crvene kartone.

U 83. minutu pomenuti igrači su ušli u klinč, najpre su se pogurali glavama da bi obojica nakon toga pali na travu, a kontakta između njih bilo. Glavni sudija Nikola Đorđević nije puno razmišljao u toj situaciji, već je obojicu igrača poslao u svlačionicu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter