0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘IDEM U PRAVOM SMERU’: Novak danas kreće u pohod na titulu u Rimu – prva prepreka je Karacev, ali neće moći cela Srbija da gleda njihov meč!

Objavljeno: 10.05.22 u 10:51

Novak i Kacanovi neće izaći na teren pre 15 časova.

Novak je svoje učešće u Madridu završio u polufinalu, a mi se nadamo da će u Rimu biti nešto uspešniji. Srbin će u prestonici Italije igrati već danas, a preko puta njega stajaće ruski teniser Aslan Karacev.

S obzirom da je njihov meč treći po redu, Novak i Aslan na teren neće izaći pre 15 časova.

Neće moći cela Srbija da prati prvi Novakov meč u Rimu, pošto je TV prenos obezbeđen na prvom kanalu programa ‘Sport kluba’.

Njih dvojica do sada u karijeri sastali se se dva puta, te su obojica tenisera po jednom pobedili. Novak je slavio na prošlogodišnjem Australijan openu, dok je Rus bio bolji od Novaka u Beogradu.

– Mislim da idem u pravom smeru. Znam da uvek mogu bolje i znam da sam veoma samokritičan na terenu. Istovremeno, mislim da igram na visokom nivou. Nadam se da tokom ove nedelje mogu da zadržim taj nivo i da ga nadgradim. Nadam se da ću ovde dogurati daleko kako bih Pariz dočekao spremno – kazao je Novak pred ovaj duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter