0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Aleksandar Dzikic and justin Cobbs (L) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘ZNAMO ŠTA NAS OČEKUJE U BEOGRADU’: Kobs optimističan pred početak serije sa Partizanom, veruje da favoriti na papiru ne pobeđuju uvek!

Objavljeno: 09.05.22 u 12:12

Plejmejker Budućnosti veruje da njegov tim može da pobedi Partizan.

Uskoro počinje ono najzanimljivije. Tačnije u utorak, koašrkaši Partizana i Budućnosti odigraće u Beogradu prvi meč polufinalne serije ABA lige.

Jedan od najboljih igrača Budućnosti Džastin Kobs svestan je šta njegovu ekipu u prestonici Srbije.

Očekujem utakmice sa visokim intenzitetom. Znamo da će atmosfera u Beogradu biti posebna, sa mnogo pritiska, mnogo očekivanja od njihovih navijača. Ali, navikli smo na to, imamo puno iskusnih igrača, igrali smo u plej-ofu. Znamo šta nas očekuje, mislim da smo spremni za utakmice koje slede, u kojima treba da probamo da smanjimo te greške, da pokažemo od kakvog smo materijala satkani – ističe Kobs.

Sjajni plej smatra se ne slaže sa tim da koašrkaši Budućnosti nemaju nikakav pritisak.

– Manji broj grešaka, uz kontrolu skoka i agresivnu odbranu, može da nam donese dosta lakih poena iz tranzicije. Mnogi kažu da je nama lakše jer ne postoji pritisak, ali ja se ne slažem sa tim. Imamo imperativ da pružimo maksimum, da odigramo na najvišem mogućem nivou, jer u košarci i sportu, favoriti na papiru, ne pobeđuju uvek.

Kobs je ugovorom za Budućnost vezan do kraja sezone, a još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

– Ugovor mi ističe na kraju sezone, ali još uvek nismo pričali na tu temu, jer su kompletna ekipa i klub, fokusirani na duele sa ekipom Partizana u polufinalu plej-ofa. Ljudski i sportski je nadati se da možemo da izađemo kao pobednici iz duela koji sledi, da možemo da osvojimo titulu u ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter