0
Evrokup

Dusan Alimpijevic Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKO POJAČANJE ZA ALIMPIJEVIĆA: Bursa završila veliki potpis pred finale sa Teovim Virusom

Objavljeno: 09.05.22 u 14:06

Dobre vesti za turski tim.

Bursaspor je obezbedila je još jedno značajno pojačanje pred finale Evrokupa, pošto je dogovorila novu saradnju sa krilnim igračem Onuralpom Bitimom. On je potpisao ugovor na još dve godine i to je klub ozvaničio posle konferencije za štampu pred završnicu Evrokupa.

Ovaj 23-godišnji košarkaš je tokom ove sezone u Evrokupu u proseku beležio 12,9 poena i 4,3 skoka uz 2,2 asistencije po meču.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Frutti Extra Bursaspor (@bsbasketbol)

– Po mom mišljenju, domaći igrači su srce svake zemlje i njenih klubova. Gde god sam radio, bilo je tako i svestan sam te činjenice. Ja sam strani trener, jednom ću otići, ali turski igrači su večito turski i ovo će uvek biti njihova zemlja. Treba da znaju da kad igraju dobro, da će ih slaviti. To se odnosi i na Onuralpa. Treba mu verovati i dati odgovornost. Verujem u to. Naravno da će praviti greške, svi ih pravimo, ali je važno da ih svede na minimum. Prošao je mnogo na tom putu, ne izneverava naše poverenje, što je važno za klub, ali i za tursku košarku i nacionalni tim u celini, rekao je Alimpijević, a preneo je ‘Basketdergisi’.

Bursa završnicu Evrokupa igra protiv Virtusa u sredu 11. maja u Bolonji, ali i posle te utakmice protiv tima za koji igra Miloš Teodosić, ostaće Derik Nidam i Dejv Dudzinski, koji su takođe dogovorili nove ugovore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter