0
AdmiralBet ABA Liga

Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Trening Hrvatska 08.9.2017. Istanbul, Turska, 8. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem Dino Radja foto: Pedja Milosavljevic

RAĐIN ŽESTOK ODGOVOR MIŠKU RAŽNATOVIĆU: ‘Hvala, doviđenja! Ovo je situacija u kojoj se izvrću činjenice’

Objavljeno: 09.05.22 u 09:50

Dino Rađa, prvi čovek Košarkaškog saveza Hrvatske, žestoko je odgovorio na izjavu srpskog menadžera Miška Ražnatovića.

Da podsetimo, Ražnatović je istakao da će ukoliko dođe do povlačenja hrvatskih klubova iz ABA lige, snositi posledicu i da će dati sve od sebe da njegovi mladi klijenti koji igraju u Hrvatskoj promene sredinu.

Rađa, koji je jedan od zagovornika za istupanje klubova iz regionalne lige, odgoroio je Ražnatoviću.

– Ta izjava je dokaz kako se vode privatni interesi, a ne interesi za boljitak košarke. Jer, idemo ovako. Danko Branković je od leta slobodan igrač. Napušta Cibonu. Ko je njegov menadžer? Miško Ražnatović. Šta od toga dobija hrvatska košarka? Ništa. Šta će od toga imati Cibona, hoće li dobiti obeštećenje, a sa Brankovićem je radila godinama? Neće. Hvala, doviđenja, izjavio je bivši centar je za hrvatske ‘Sportske novosti’.

Usledile su žestoke kritike na račun menadžera.

– Tu dolazimo u situaciju u kojoj se izvrću činjenice. Posao menadžera je da radi za igrača, a ovde igrači rade za menadžera. Menadžer treba da sluša želje igrača, a ne obrnuto. Ovde su stvari izokrenute. Menadžeri vode i odlučuju o svemu. Nadam se da će doći neki pametnjaković i reći menadžeru ‘gle, neću da idem iz Cibone’, zaključio je Rađa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter