0
Evroliga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cibona (Zagreb) Ognjen Kuzmic (L) and referee sudija Ilija Belosevic Beograd, 20.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POZNATO KO DELI PRAVDU NA F4: Trojica sudija iz ABA lige i legendarni arbitar u Beogradu

Objavljeno: 09.05.22 u 15:35

Sve je spremno za spektakl u Beogradu.

Fajnal for Evrolige ove sezone se održava u Beogradu, od 19. do 21. maja, pa su tako određene i sudije koje će deliti pravdu na mečevima koji će dati odgovor na pitanje ko je najbolji na starom kontinentu. Podsetimo, u Beogradu će igrati Efes, Barselona, Olimpijakos i Real Madrid.

Tako su određeni arbitri, Ilija Belošević, Tomislav Hodrov i Damir Javor, koji sude ABA ligu, kao i Mehdi Difala, Olegs Latiševs, Boris Rižik, Gitis Vilius, i Luiđi Lamonika.

Ono što se može primetiti, je da su čak sedmorica arbitara već delili pravdu na Fajnal foru, Rižik i Belošević spadaju u grupu veterana koji su deo Evrolige već 21 i 22 sezone, a tu je i čuveni Lamonika koji ima 19 sezona u najjačem klupskom evropskom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter