0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GVARDIOLA HOĆE TROFEJ U INAT SVIMA: ‘Mediji i država su uz Liverpul, svi hoće da oni budu šampioni!’

Objavljeno: 09.05.22 u 08:30

Trener Građana dao je zanimljivu izjavu.

Pep Gvardiola je istakao kako su svi u Engleskoj, počesvši od javnosti pa do funkcionera, uz Liverupl, a ne Siti, kada je šampionska trka u pitanju.

Kormilar Sitija je ovo izjavio nakon što je njegov tim preuzeo kontrolu u šampionskoj trci sa ekipom Jirgena Klopa pobedom nad Njukaslom 5:0, ali i kiksom tima sa ‘Enfilda’ dan ranije sa Totenhemom (1:1).

– Pre nedelju dana, svi u državi su podržavali Liverpul, mediji, svi, izjavio je Pep nakon meča na ‘Etihadu’, pa nastavio:

– Naravno, jer Liverpul ima neverovatnu istoriju kroz evropska takmičenja, ne i u Premijer ligi gde su osvojili jednu titulu u poslednjih 30 godina, ali nemamo problem sa tim. Situacija je takva kakva je, moramo osvojiti devet bodova do kraja, možda i šest, zavisi šta se desi u naredne dve utakmice. U sredu je pravo finale za nas (meč sa Vulverhemptonom). Idemo da probamo da pobedimo. Držimo sudbinu u svojim rukama, moramo samo na sebe da mislimo, kaže Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter