0
Košarka

FOTO: Dallas Mavericks/Twitter

NBA: U plej-ofu sve ‘pršti’, Dalas izjednačio u seriji – Batlerovih 40 poena nisu bili dovoljzni za trijumf! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.22 u 09:32

U četvrtoj utakmici druge runde plej-ofa košarkaši Dalasa uspeli su da trijumfuju protiv Finiksa rezultatom 111:101 i tako izjednače u seriji.

Dalas je prešao u vođstvo u prvim minutima meča i držao ga celu utakmicu, a najveća prednost bila je plus 17. Dončića šut nije služio onako kako treba, pa je meč završio sa 26 poena, uz 11 asistencija i sedam skokova.

Pratio ga je Dorian Fini-Smit sa 24 poena i osam skokova, a Džejlen Branson je upisao 18 poena. Dvocifreni su bilo još Davis Bertrans koji je postigao 12, Maksi Kleber sa 11, a Spenser Dinvidi je meč završio sa jednim poenom manje.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Devin Buker sa 35 poena uz sedam asistencija i četiri skoka. Međutim, njega nije imao ko da prati. Krauder je ubacio 15 poena, dok je Deandre Ejton postigao 14 poena i 11 skokova.

Naredni meč u seriji na programu je u noći između ponedeljka i utorka u Arizoni od 04:00 sata.

Košarkaši Filadelfije savladali su Majami Hit rezultatom 116:108, pa je sada 2-2 u seriji.

Džejms Harden je upisao 31 poen, 7 skokova, 9 asistencija i 6 izgubljenih lopti, dok je Džoel Embid ubacio 24 poena uz 11 skokova, a Meksi ih je pratio sa 18 poena.

Sa druge strane, najbolji je bio Džimi Batler koji je postigao čak 40 poena uz 3 skoka i 6 asistencija i sa Hardenom vodio neku vrstu „revolveraškog obračuna“ posle koga je Filadelfija izašla kao pobednik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter