0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ NATERAN DA IGRA DERBI: Luka je morao na teren bez obzira na zdravstvene probleme!

Objavljeno: 09.05.22 u 22:20

Čudna odluka iskusnog stručnjaka!

Odigran je u nedelju veliki madridski derbi, u kojem je Atletiko sa 1:0 savladao Real, a utakmica nije imala rezultatski značaj za kraljevski klub koji je već osvojio šampionsku titulu.

Nakon tri meseca pauze šansu je dobio reprezentativac Srbije, Luka Jović. Ljubitelje fudbala iz Srbije obradovala je ta informacija, ali izjava trenera Reala je šokirala fudbalski svet. Karlo Anćeloti nije vodio računa o Lukinom zdravstvenom stanju.

Marijano je najpre bio zamišljen kao starter. Ali se nije osećao najbolje, požalio mi se na nelagodnost u tetivi kolena, iako su prethodno testovi pokazali da je u sve u redu. Jović sa druge strane je imao gastroenteritis (upalu želuca i creva, često praćenu prolivom) juče. I, poslao sam ga na teren. Karima Benzemu nisam želeo da uvodim u igru, još je umoran od polufinala Lige šampiona – kazao je Anćeloti i otkrio da je gotovo ‘žrtvovao’ Jovića kako bi odmorio druge fudbalere:

-Prioritet mi je bio, da bih izbegao veće , da na teren pošaljem onog ko ima manje probleme – zaključio je čuveni Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter