0
Domaći fudbal

Milan Rodic (C) celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOBRO JE UPOZNAT SA NJEGOVIM KVALITETIMA: Rodić lepim rečima o Dzjubi, voleo bi da ga vidi u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 09.05.22 u 12:50

Njih dvojica se dobro poznaju.

Nedavno je jako odjeknula vest da je Crvena zvezda zainteresovana za fudbalera Zenita, Artoma Dzjubu.

On bi definivno predstavljao veliko pojačanje za klub iz Ljutice Bogdana, a o kvalitetima ruskog reprezentativca govorio je i levi bek crveno-belih Milan Rodić koji ga dobro poznaje.

Rodić je nekoliko godina igrao u Rusiji, pa zbog toga i te kako zna šta Dzjuba može da donese Zvezdi.

Ako želi da dođe bilo bi mi veoma drago. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg! Ozbiljno, Artjom je veoma dobar fudbaler i osoba. Lično mi je u lepom sećanju, mislim da može dosta da nam pomogne u prvenstvu i Ligi šampiona – rekao je Rodić za ruske medije, i potom dodao:

Nisam prestao da pratim Zenit iako sam otišao iz kluba. Kada mogu, gledam utakmice i naravno da vidim kako Dzjuba igra. Šta reći za njega, dobar je igrač. Stalno postiže golove, a i igra za tim. Ukrstili smo se u Zenitu, a potom i kao rivali u prvenstvu. Svima kažem da je on najbolji ruski napadač – ističe levi bek Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter