0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PA GLEDAJ KUDA VOZIŠ: Presmešna scena u Rimu – navijač Rome vređao gostujuće navijače, pa se zakucao u automobil ispred sebe! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.22 u 09:52

Svašta ljudi rade.

Fudbalske utakmice često ne opravdaju očekivanja, pa se zanimljivije situacije neretko mogu viđati na, kao i oko stadiona.

To se desilo i u Rimu, gde su se sastali Roma i Lester, a pravdu na tom meču delio je najbolji srpski sudija Srđan Jovanović.

Mnogo je policije bilo na ulicama glavnog grada Italije, pošto se engleski navijači u velokom broju došli u Rim. I pored policajaca, neki navijači domaćeg tima želeli su da gostujuće pristalice počaste po kojom uvredom.

Jedan navijač italijanskog giganta je vozeći motor vređao ljude koji su se nalazili u autobusu sa njegove leve strane. Ipak, nije gledao kuda ide pa se zato svojim prevoznim sredstvom na dva točka zakucao u automobil ispred sebe, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter